MNP logo with the strapline - dark blue with light blue arrow - transparent

VODIČ KROZ PRIVREDNO-KAZNENE POSTUPKE: PREKRŠAJI I PRIVREDNI PRESTUPI

Udruženje građana „Komitet pravnika za ljudska prava“ (YUCOM) objavio je na svojoj internet strani „Vodič kroz privredno-kaznene postupke: prekršaji i privredni prestupi“ (u daljem tekstu: Vodič):

Vodič možete preuzeti: ovde

U nastavku prenosimo vest sa sajta Komiteta pravnika za ljudska prava (YUCOM) povodom objavljivanja Vodiča:

„Cilj Vodiča je da upozna mikro, mala i srednja preduzeća sa sudskim procesima i pruži odgovore na pitanja koja mikro, mala i srednja preduzeća mogu imati pre nego što se obrate sudu u vezi sa prekršajima i privrednim prestupima, omogućujući im da realnije i sveobuhvatnije razumeju sudske procese pre nego što dospeju u postupak.

Vodič sadrži osnovne informacije o postupcima pred prekršajnim i privrednim sudom u Srbiji; podatke o troškovima sudskih postupaka; ključne informacije i smernice i relevantne šablone. Sadržaj Vodiča i obrađene teme definisani su na osnovu širokih konsultacija s predstavnicima poslovne i pravne zajednice i potrebama šire ciljne publike. Vodič se ne bavi svim temama koje bi mogle biti zanimljive nekim mikro, malim i srednjim preduzećima.

Uključivanje dodatnih tema će se razmotriti u budućem periodu imajući u vidu potrebe ciljne publike. Vodič koristi jednostavan pravni jezik i pisan je kolokvijalnim stilom, obraćajući se mikro, malim i srednjim preduzećima ukoliko se nađu u pred privrednim i prekršajnim sudom.“

MNP logo with the strapline - dark blue with light blue arrow - transparent
Mi smo partneri naših klijenata a oni su upravo u nama prepoznali kvalitet.

Preuzmite besplatan ebook klikom na dugme ispod.