WEB 3.0 AGENCIJA POČINJE DA POSLUJE U OKVIRU EVOKE GROUP

Kompanija Evoke obeležava svoj šesti rođendan i postaje Evoke Group. Reorganizacija podrazumeva da će u okviru kompanije biti kreirane četiri organizacione celine, a nastaje i potpuno nova celina – Tok3n, prva Web 3.0 agencija.

Prvu organizacionu celinu predstavlja boutique marketing agencija Evoke. Kako kažu iz Evoke Grupe, ovo je jedinstveni model full service marketing agencije koja posluje po “five clients” biznis modelu u okviru koga rade za do pet klijenata u jednom trenutku.

Druga celina je kreativni studio Steve Noho, miks brending agencije, dizajn studija, tima kreativnih pisaca i foto/video produkcije.

Već dve godine interno radimo na organizacionoj transformaciji. Mi praktično već duže vreme imamo kreativni studio, a sada je došlo vreme da to i iskomuniciramo. Pored bliske saradnje sa našom boutique marketing agencijom, kreativni studio Steve Noho u ovoj godini nastoji da poveća broj projekata primarno na polju dizajna pakovanja proizvoda i izrade vizuelnih identiteta”, objašnjava Nenad Ivić, Head of Creative Studio Steve Noho.

Treću celinu čini inkubator internih Evoke Group projekata – Enkubator, u okviru kojeg kompanija razvija digitalne proizvode i usluge koristeći infrastrukturu agencije i kreativnog studija, samostalno ili u partnerstvu sa ekspertima iz oblasti u kojoj se projekat realizuje.

Web 1.0 zahtevao je da unesete username i password. Sa Web 2.0 dobili smo opciju da se prijavimo uz pomoć Google, Facebook ili nekog drugog naloga. Web 3.0 nam omogućava pristup na jedan klik, povezivanjem našeg digitalnog novčanika, ističu iz Evoke Group.

TOK3N je prva web 3.0 agencija u Srbiji i nudi niz komunikacionih i razvojnih usluga vezanih za NFT projekte, Metaverse projekte i kriptovalute.

“Krećemo sa najkliše rečenicom, ali u nikad tačnijem kontekstu. Preda mnom i pred timom je veliki izazov i stvarno to mislim. Lepo je biti u nečemu prvi, ali to sa sobom nosi ogromnu odgovornost, kako prema klijentima, tako i prema nama samima. Kada na to dodamo nepredvidivo tržište, kakvo tržište kriptovaluta svakako jeste, dobijamo pravi ringišpil. Mi svakako imamo tim koji je spreman za takvu vrstu vožnje”, kaže Damir Jovanović, Head of Web 3.0 Agency Tok3n i dodaje da je ova nova organizaciona celina nastala zbog povećane potražnje sa tržišta, shodno promenama koje donosi Web 3.

Mesecima unazad imamo upite za izrade NFT kolekcija i sada konačno mogu da kažem da to možemo da uradimo od konceptualizacije do realizacije, narodski rečeno – od a do š”, ističe Jovanović.

Nikola Vuković, Managing Partner Evoke Group, kaže za Biznis.rs da smo danas, više nego ikada, svedoci hiperprodukcije u kreativnim industrijama, hiperprodukcije ideja, rešenja, ljudi, sati i minuta.

“Oduvek smo znali da ukoliko želimo da budemo dugoročno tu moramo razmišljati i delovati na drugačiji način od onoga što se smatra standardom. Ponosan sam na sve što smo uradili u prvih šest godina, a posebno u prethodne dve u kojima smo pripremali organizacionu transformaciju. Web 3.0 agencija TOK3N, kao četvrta organizaciona celina nastala u okviru Evoke Group, pokazuje da danas, više nego ikada, moramo biti agilni i hrabri, pratiti puls tržišta i reagovati u pravo vreme, na pravi način”, ističe Vuković i dodaje da svojim radom i aktivnostima Evoke Group želi da pomogne da web 3.0 postane pojam o kome se govori u okviru kompanija širom zemlje i regiona.

Izvor: biznis.rs

Mi smo partneri naših klijenata a oni su upravo u nama prepoznali kvalitet.